MŪSŲ KOMANDA IR ESMINĖ INFORMACIJA APIE MUS
Kaljanų nuoma renginiuose yra mūsų specializacija. Mūsų jaunatviška ir energinga komanda, turinti nepriekaištingą reputaciją kaljanų nuomos srityje, yra pasirengusi padaryti jūsų šventę įsimintiną. Mūsų pagrindinė vertė yra klientai, kuriems teikiame neprilygstamas kaljanų nuomos paslaugas. Efektyvus bendravimas su klientais yra mūsų verslo sėkmės raktas. Ilgai sekdami kaljanų kultūros naujienas, esame sukaupę patirtį, leidžiančią mums teikti aukščiausios kokybės kaljanų nuomos paslaugas visoje Lietuvoje.
Kaljano stiebo apatinė dalis turėtų būti 2,5 cm vandens gylyje. Priklausomai nuo kaljano aukščio ir kolbos tūrio, vandens kiekis gali skirtis. Uždėkite kaljano stiebą ant kolbos ir lengvai įtraukite, kad įsitikintumėte, jog vanduo pakankamai filtruojamas ir vandens lygis yra tinkamas. Jei įkvėpus susidaro labai mažai burbuliukų, gali būti, kad vandens yra per mažai, todėl rekomenduojame įpilti daugiau. Jeigu įkvėpimo metu įtraukėte nors truputį vandens, tai reiškia, kad vandens lygis yra per didelis ir turėtumėte nupilti dalį vandens iš kolbos.
Kaljano seansui rekomenduojame naudoti 2-3 angliukus. Angliukų kiekis gali skirsis priklausomai nuo taurelės dydžio ir naudojamo tabako kiekio. Visuomet rekomenduojame pasirinkti natūralius kokoso angliukus ir žinomus gamintojus. Rinkoje galime matyti, kad egzistuoja įvairių dydžių angliukai. Jei pasirinksite per mažą angliuką, gali neužtekti kaitros ir seanso metu neturėsite daug dūmų. Kita vertus, jei naudosite per didelius angliukus, tabakas gali greitai sudegti. Rekomenduojame naudoti 26 dydžio anglis ir keisti jas kas 20-30 minučių seanso metu.
Priklausomai nuo taurelės tipo, skonio perdavimas gali būti labai įvairus ir subjektyviai vertinamas. Vieniems skonis labiau persiduoda per ,,Killer‘‘ tipo taurelę, o kitiems per ,,Phunnel‘‘. Rekomenduojame pasirinkti vieną iš populiarių taurelių tipų, tokių kaip: ,,Turke‘‘, ,,Killer‘‘ arba ,,Phunnel‘‘. Taurelė taip pat turėtų būti pasirenkama pagal naudojamą tabaką. Siūlome išbandyti vaisines kaljano taureles iš ananaso, greipfruto bei apelsino ar kitų vaisių, kurios gali pritapti ir kaip šventinė dekoracija.
Rekomenduojame reguliariai valyti kaljaną nuo nešvarumų, kurie ilgainiui gali įsisenėti ir turėti įtakos skoniui. Po kaljano seanso būtinai kruopščiai išplaukite kaljaną, išrinkdami jį iki mažiausių detalių. Į kolbą įpilkite specialaus valymo tirpalo ir palikite 20 minučių, praėjus laikui praskalaukite vandeniu. Stiebą rekomenduojame išvalyti su ilgu, minkštu šepečiu braukiant taip, jog viduje neliktų jokių nešvarumų. Kaljano priežiūra padės palaikyti gerą jo būklę bei išsaugoti pradinį jo stovį.
Nors daugelis vartotojų mano, kad kaljano rūkymas nekenkia sveikatai, tačiau atlikti tyrimai rodo, jog kaljano dūmuose yra daug kenksmingų medžiagų, kurios skatina priklausomybę. Taip pat esančios dervos ir sunkieji metalai gali turėti įtakos ir jūsų širdies darbui, todėl rekomenduojame vartoti atsakingai.